Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
26 Jun 2024

Inpaktips zomervakantie met kinderen

Zomervakantie, hij komt in zicht! Wat staat er bij jullie op de planning? Zandkastelen bouwen op het strand, een bezoekje brengen aan een mooie stad of gaan jullie misschien wel de natuur verkennen met het gezin? Welke vakantieplannen er ook op het programma staan, het is bijna tijd voor het inpakken van de koffers. Weet je niet wat je allemaal moet meenemen, of ben je bang dat je iets vergeet? Geen zorgen! Wij hebben de ultieme Koko Noko paklijst met alle zomer musthaves voor je kleintjes. Dit mag je niet vergeten.

Summer Musthaves: Ik ga op vakantie en neem mee...

Stijlvolle zwemkleding voor kinderen

Wat is een zomer zonder spetterplezier? Zwemkleding is een must! Bij Koko Noko hebben we de leukste en meest comfortabele zwemkleding voor jongens en meisjes. De zwemkleding van Koko Noko is er in veel verschillende stijlen en is zo ontworpen dat de kids niet belemmerd worden met spelen en er toch super hip uitzien. Of je nu op zoek bent naar een schattig badpakje, een kleurrijke bikini of een stoere zwembroek, je vindt het bij Koko Noko.

 

Vest of trui voor frisse zomeravonden

Zomerdagen zijn heerlijk warm, maar 's avonds kan het fris zijn. Een knus vest, trui of jeans jack is dan perfect. Onze vesten en truien zijn niet alleen lekker zacht, maar ook super stijlvol. Zo blijft je kleintje warm en ziet er nog steeds geweldig uit!

  

Luchtige kleding voor warme zomerdagen

Kies voor luchtige kleding zoals mouwloze shirts of een item gemaakt van mousseline, een materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid en luchtigheid. Mousseline is ideaal voor warme dagen omdat het ademend is en je kind koel houdt. Houd je kleintje koel en comfortabel tijdens de echt warme dagen, Koko Noko helpt je daarbij!

 

Trendy rokjes en comfy sets voor een avondje uit

Vakantie betekent ook lekker uit eten gaan. Een mooi jurkje of een coole jumpsuit is dan ideaal. Onze collectie heeft prachtige ontwerpen die zowel chic als comfortabel zijn. Perfect voor een gezellige avond uit! Voor de mini disco is een schattig rokje of een comfy shirt voor jongens een hit. Onze kleding is gemaakt om lekker in te bewegen, zodat je kind de hele avond kan swingen!

Comfortabele joggingstof tijdens reizen

Reizen kan best lang duren, en dan is comfort key. Een comfy joggingbroek en een zachte trui zijn perfect voor in de auto of het vliegtuig. Zo voelt je kleintje zich heerlijk comfortabel tijdens de reis.

 

Met deze summer musthaves van Koko Noko ben je helemaal klaar voor de vakantie! Onze hippe en comfortabele kleding zorgt ervoor dat je kind niet alleen comfortabel, maar ook super stijlvol de wereld kan ontdekken. Pak die koffer en begin je avontuur met Koko Noko!

Geniet van je vakantie en maak er onvergetelijke momenten van met je kleine wereldburger!

Be the first to comment...
Leave a comment